home english version


Creatieve Concepten

Veel organisaties zijn op zoek zijn naar een speelse manier om klanten te binden en hun missie uit te dragen. Samen met Raymond den Boestert kan er op een creatieve, marketingbewuste manier gezocht worden naar het verhaal achter uw product. Het concept wordt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het doel en de sfeer die u voor ogen staat inderdaad tot stand komen. In de uitvoering werkt hij samen met een professioneel team van artiesten (acteurs, vertellers, musici), waardoor continuïteit en kwaliteit gegarandeerd zijn. Een voorbeeld:

De geboorte van heer Krokodaris

Vroeger was een dierentuin een plek waar je dieren kon bekijken. Tegenwoordig is een dierentuin een ‘beleving’. Mooie, gezonde dieren zijn niet genoeg om klanten te trekken, er moet ook entertainment en educatie zijn. Met die vraag kwam Ouwehands Dierenpark naar Raymond. Hij creëerde voor hen Heer Krokodaris.

Dit personage spreekt de taal der dieren en vertelt de kinderen verhalen uit de hele wereld over het ontstaan en de eigenaardigheden van alle diersoorten. Heer Krokodaris is er elke zondag en alle schoolvakanties. Hij heeft inmiddels al vele fans.

Na zeven jaar en meer dan 1.300 voorstellingen heeft Raymond in mei 2010 afscheid genomen van Ouwehands Dierenpark. Klik op de link en lees het bericht op de website van de Veenendaalse Krant.


Klik hier
om naar de website van Heer Krokodaris te gaan

Klik hier voor informatie over Heer Krokodaris in pdf (76kb)

Raymond den Boestert, J.P.Coenstraat 65 bis, 3531 EN UTRECHT
T 030 2935842 - contact / email

webdesign A.Dalkman