home english version

Het geheim van Sinterklaas

Klik hier voor de pdf versie van deze pagina (76kb) of download later op 'Aan de Slag'

Waar logeert Sinterklaas eigenlijk, wanneer hij Nederland bezoekt? Ieder kind denkt het antwoord te weten: bij de Koningin, in een hotel of op een geheim adres. De voorstelling ‘Het Geheim van Sinterklaas’, geeft kinderen een antwoord op deze vraag.

De voorstelling is speciaal ontwikkeld voor kinderen, voorafgaand aan de Sinterklaasontvangst binnen een organisatie. Raymond den Boestert start de activiteit met een kort verhaal waarin de verblijfplaats van Sinterklaas onthuld wordt. Dit jaar heeft Sinterklaas namelijk zijn geheime logeeradres in uw eigen bedrijf. Dit mag natuurlijk niet verder verteld worden!

Vervolgens worden de kinderen naar leeftijd in groepjes ingedeeld. Sinterklaas moet namelijk nog een paar dagen op zijn geheime adres wonen, dus moet het wel een beetje gezellig gemaakt worden! Terwijl de kinderen kleuren, plakken en knippen wordt telkens een groepje meegenomen naar de logeerkamer van Sinterklaas die ergens in het gebouw is ingericht. Voor de meeste kinderen een spannende gebeurtenis. En een opluchting omdat Sinterklaas net op pad blijkt te zijn.

Praktische informatie:
De activiteit kan naadloos voorafgaan aan het bezoek van de Sint.
Leeftijd: 3 t/m 12 jaar
Duur activiteit: maximaal 60 minuten.
Speelvlak: 4 x 3 M.
Prijs: Op aanvraag


Raymond den Boestert, J.P.Coenstraat 65 bis, 3531 EN UTRECHT
T 030 2935842 - contact / email

webdesign A.Dalkman