home english version

PR Materiaal

PR Foto's

Klik op de foto's voor vergrotingen.


1202 x 1765 px
344 KB


591 x 886 px
412 KB

 

PR tekst 1.

Samen vertellen is voor Raymond den Boestert de kern van de vertelkunst.
Een verhaal vertel je nooit alleen. Het ontstaat pas als er contact is tussen de verteller en zijn publiek. Door zijn expressieve vertelstijl brengt Raymond het verhaal dichterbij. De personages komen tot leven. Elke luisteraar zal zijn of haar eigen beelden krijgen en daarmee een eigen verhaal maken.

De kracht van verhalen zit in de beelden die ze oproepen. Hij neemt zijn luisteraars mee in de beleving van de personages in het verhaal. Raymond weet de verbeelding van zijn publiek te vinden. Met humor en gevoel voor taal en omgangsvormen weet hij aan te sluiten bij verschillende groepen. Of het nu autohandelaren, moskeebezoekers, managers of kinderen zijn: iedereen luistert vol aandacht.

 


1181 x 1575 px
372 KB


1575 x 1181 px
274 KB

PR tekst 2.

Samen vertellen is voor Raymond den Boestert de kern van de vertelkunst.
Hij neemt zijn luisteraars mee in de beleving van de personages in het verhaal. Raymond weet de verbeelding van zijn publiek te vinden. Met humor en gevoel voor taal en omgangsvormen weet hij aan te sluiten bij verschillende groepen.

Door zijn expressieve vertelstijl brengt Raymond het verhaal dichterbij.
Zijn ervaring als theatermaker en acteur is zichtbaar in de manier waarop Raymond zijn verhalen vertelt. Voor Raymond is vertellen is een vorm van communicatie, die van hem vraagt om geopend te blijven naar wat er zich in het publiek afspeelt.

Raymond vertelt zijn verhalen op scholen, in bibliotheken, op festivals en evenementen. Hij vertelt zijn verhalen tevens in het Duitse taalgebied.


Raymond den Boestert, J.P.Coenstraat 65 bis, 3531 EN UTRECHT
T 030 2935842 - contact / email

webdesign A.Dalkman