home english version

Storytelling

Een verhaal vertel je nooit alleen. Het ontstaat pas als er contact is tussen de verteller en zijn publiek. Samen vertellen is voor Raymond den Boestert de kern van de vertelkunst. Door zijn expressieve vertelstijl brengt Raymond het verhaal dichterbij. De personages komen tot leven. Elke luisteraar zal zijn of haar eigen beelden krijgen en daarmee een eigen verhaal maken.

Een verhaal kan natuurlijk verteld worden in een theater, op school of in de bibliotheek, maar misschien nog wel beter op een andere plek. Wat te denken van midden in het bos bij brandende fakkels, in een molen waar je het meel van de molenaar erbij ruikt, midden in een olifantenverblijf of in een zwembad met blauw oplichtend water?

Raymond heeft vaste voorstellingen die je kunt boeken, maar je kunt ook uit zijn repetoir verhalen een keuze maken en zelf je voorstelling samenstellen (de 'jukebox' voorstelling). Het is ook mogelijk dat Raymond een verhaal voor de gelegenheid maakt, zodat het bijvoorbeeld aansluit bij het thema van het congres of de feestdag.

Raymond den Boestert, J.P.Coenstraat 65 bis, 3531 EN UTRECHT
T 030 2935842 - contact / email

webdesign A.Dalkman